Testimonials

Partners

Top Clients Reviews

reviews

Fetita mea si-a dorit pentru ziua ei un tort fructat si frumos decorat. Am facut cea mai buna alegere, rezultatul a fost spectaculos, ne-a intrecut asteptarile! Abia asteptam urmatoarea aniversare!.

A.L.
Client Cofetaria Theo

Cei mai buni din Valcea este putin spus! Este cofetaria la care regasesti gustul copilariei si te bucuri de o experienta dulce, extrem de rafinata! Revenim mereu, cu drag, pentru momente de rasfat sau evenimente speciale!.

T.N
Client Cofetaria Theo

Am avut tortul de nunta la care am visat mereu! Pe langa decorul incredibil de frumos, realizat in cele mai mici detalii, gustul a fost divin, a cucerit toti invitatii! Recomandam cu caldura!.

A.A.
Client Cofetaria Theo
Feedback

Leave your Review

Maecenas est dui, commodo a rutrum eget, interdum vel lorem. Aliquam euismod dapibus turpis, vitae placerat purus vestibulum non. Pellentesque ut nisi viverra, dictum nisi sed.


  Testimonials

  What our clients say

  testimonials

  Fetita mea si-a dorit pentru ziua ei un tort fructat si frumos decorat. Am facut cea mai buna alegere, rezultatul a fost spectaculos, ne-a intrecut asteptarile! Abia asteptam urmatoarea aniversare!

  A.L.
  Client Cofetaria Theo

  Cei mai buni din Valcea este putin spus! Este cofetaria la care regasesti gustul copilariei si te bucuri de o experienta dulce, extrem de rafinata! Revenim mereu, cu drag, pentru momente de rasfat sau evenimente speciale!

  T.N
  Client Cofetaria Theo

  Am avut tortul de nunta la care am visat mereu! Pe langa decorul incredibil de frumos, realizat in cele mai mici detalii, gustul a fost divin, a cucerit toti invitatii! Recomandam cu caldura!

  A.A.
  Client Cofetaria Theo